2013. november 15., péntek

Újra látni Őt (6.rész)




Írói szemszög
2012. nyár
Teltek a napok, a hetek, hónapok… sőt még 2 év is el telt. Ezalatt az idő alatt nagyon sok minden történt Ashely-vel és Nathan-nel. Sajnos, azóta se békültek ki. Mind a ketten tovább léptek. Vagy is csak pótolták egymást, másik lánnyal vagy éppen fiúval. Nathan-nek ott volt, Dionne, Selena… Ashley-nek meg Lukas, Chris… Mind a kettőjüknek azért mentek tönkre a kapcsolati, mert nem tudtak újra szerelembe esni. 2012 nyarán a Wanted banda fellépett a ’Summertime ball' koncerten. Ashelyt rávette a barátnője, hogy menjenek el, de közben a lány nem tudta, hogy a régi szerelme fog fellépni. A lányok beálltak az első sorba és várták, hogy a koncert elkezdődjön. Az első dal a ’Glad you came’ volt. Nathan nyitotta a koncertet szólójával. Ashley csak állt és nézett, hogy barátnője milyen koncertje hozta. Kerek szemekkel nézte, ahogy volt szerelme hogyan megváltozott. Helyesebb lett. A dal közepén tekintetük találkozott és lefagyva nézték egymást. Nathan annyira ledöbbent a látványtól, hogy Jaynek kellett meglökni, hogy énekeljen már. Ashley nem bírta már tovább, így átfurakodta magát a tömegen és hazament.

Koncert után
- Hé, Nathan mi volt veled ma? – Kérdezte Max. – Nem pörögtél annyira, mint szoktál.
- Láttam Ashley-t. – Mondta még mindig ledöbbenve.
- Azt az Ashley-t? – Jött oda Siva is.
- Igen. Azt az Ashley-t. –Erősítette meg Nathan, Siva kérdést. – Hihetetlen, hogy megváltozott. Az a barna hosszú haj, a száj, azok a barna szemek…. Egy pillantás alatt el lehet veszni bennük. És, ahogy elment… Mint ha, megint a szívem szakadt volna meg.
--Nathan! – Szólította meg Max. – Érzel még valamit Ashley iránt? – Erre csak vállat vont, majd elment tusolni és álomra hajtotta fejét.

Ashley szemszöge
Csak egy-két percre láttam Nathant, de örökre az agyamba véste magát. Ahogy kint állt a színpadon. Olyan magabiztos volt. És a hangja? Elbűvölő. Már épp ideje volt mutálnia. És az arca? Nagyon helyes lett. Miket beszélik itt? Összetörte a szívemet, most meg róla ábrándozok?? Hát én se vagyok teljesen normális. Na, meg hogy magamba beszélik??? Orvoshoz kellene fordulnom…


Írói szemszög
A két fiatal napokig e sokk hatása alatt volt, de utána mintha mi se történt volna, élték tovább az életüket. A banda továbbra is járta a világot, hogy dalaikkal elkápráztassák a rajongóikat. Ashley csak tanult és tanult, hogy a nagy álma valóra válhasson. Stylist és divattervező akar lenni minden áron. Jól tartja a mondás: ,,Az álmokért küzdeni kell.” Ez a mondás Ashley-re is és Nathan-re is igaz. De még mennyire!!!

2013. eleje
- Nathan, mért nem vagy képes a szemembe mondani, hogy szeretsz? – Kérdezte felháborodottan Dionne. Dionne, Nathan jelenlegi barátnője.
- De én mondtam, hogy szeretlek. – Nézett le fele. Halkan és szerényen mondta.
- Látod Nathan? Pont ez a bajom, hogy most se tudod a szemembe mondani. Egyáltalán szeretsz vagy csak úgy mondod? – Állt meg Nathan előtt Dionne és felemelte Nathan fejét, hogy szemtől szembe tudjon vele beszélni.
- Hát… - Nathan csak ennyit tudod kinyögni. Dionnenek ez épp elég volt és már hagyta el a szobát.
Nathan nem volt szomorú, hogy Dionne elhagyta, mert nem is igazán szerette. Sőt! Egyáltalán nem szerette csak egy Ashley pótlék volt. De Nathan tudja a szíve legmélyén, hogy Ashleyt senki se pótolhatja, mert ő az igazi, akár hány év is telt el.
Az évek alatt, Nathan sokszor felvette a telefonját, hogy felhívja Ashleyt és rendezzék a dolgokat, de soha nem merte megnyomni az a picike kis zöld gombocskát. Túlságosan is félt, hogy mi lesz a következménye. De mivel nem nyomta meg, így nem lett következménye. Vagy is csak annyi, hogy szenvedtek egymás nélkül.

4 megjegyzés:

  1. Hát szia! :))
    Nagyon sajnálom, hogy az előző fejihez nem írtam komit, de csak pénteken és szombaton tudok gépnél lenni. :]

    Szakítottak.. o.o Oké, ez mondjuk várható volt, de még mindig; szakítottak.. o.o :'c Olyan izéség, de Ashlynek igaza volt, teljes mértékben. :/
    Most meg újra találkoztak.. Hihi ^^. :DD Vagyis hát csak látták egymást, de már ez is épp elég! *.* Ashley buta. -.-" Hát vajon miért ábrándozik Nath-ről, ha nem azért, mert még mindig szereti..? :''DD Na mindegy, erre előbb-utóbb rá fog jönni, nem? ;P
    Várom a kövit! :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)
      Először is! Köszi, hogy komiztál :)
      Nagyon jól esik:)
      Valamikor biztos rá fog jönni Ashley, hogy még mindig szereti Nathan-t. :))
      Nem sokára hozom a következőt ;)
      Ígérem :***

      Törlés
  2. Szia! Kész a kritikád! :) http://blogoscuccok.blogspot.hu/2013/11/desig-kritike-10.html

    VálaszTörlés